Wilt u uw voertuig verwennen of customizen? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Of u nu particulier bent of eigenaar van een wagenpark, wij verzorgen uw voertuigen met uiterste precisie. U bent bij ons aan het juiste adres voor het laten opleven van uw auto.

Bij ons staat kwaliteit bovenaan! Dit is geen loze kreet, maar wordt dagelijks door ons nagestreefd bij onze werkzaamheden. Wij zijn geen bedrijf voor het 'snelle werk', zoals dit voor en door autobedrijven vaak de gewoonte is, maar we kunnen ons met recht een echte 'hydrodip experts' noemen, die zich richten op kwalitatief en hoogwaardig werk.

Dit komt naar voren in het steeds grotere aantal liefhebbers dat ons bedrijf weet te vinden. Van liefhebbers van klassieke auto's die hun bijzondere bezit koesteren, tot diegenen die hun nieuwere wagens in mooie en daardoor waardevaste en prettige gebruiksstaat willen houden of brengen.

Daarnaast hebben we ook bedrijven als klant, die verzorgd en professioneel met hun bedrijfswagen voor de dag willen komen. En zeg nou zelf; in een kwalitatief mooi verzorgde auto is het fijn rijden en vertoeven! De investering in tijd en geld die er tegenover staat, betaalt zich ook terug in de hogere waarde die de auto houdt, wanneer deze in goede conditie blijft. Ook gloednieuwe auto's behandelen wij; rechtstreeks vanuit óf zelfs nog in de showroom!

Auto Icon
1578+

KLANTEN

Check icon
100%

KWALITEIT & SERVICE

Motor Icon
887+

KLANTEN

Star Icon
100%

REVIEWS

WELKOM BIJ

HYDRODIP NEDERLAND


Ferry en Mike (FM) hebben van deze uit de hand gelopen hobby hun werk gemaakt.

Ferry is al jaren werkzaam in de autobusiness en heeft een passie voor motoren.

Mike heeft al jaren ervaring met coatings en detailing. Daarnaast heeft hij een eindeloze passie voor auto's en motoren.

Nu hebben zij hun krachten gebundeld en
Hydrodip Nederland opgezet om uw voertuig te laten stralen als nooit tevoren!


Hydrodippen , ook wel water-transfer-printing genoemd, is een vorm van 3D printen, waarbij elke gewenste print kan worden overgebracht op een voorwerp. Dit gebeurt door middel van wateroverdracht, waardoor elk randje en kantjesnetjes omsloten wordt. Hierdoor kan men hele lastige vormen printen waar je met andere techniken niet bij kan. Denk bijvoorbeeld aan een rooster of een velg.

De belangrijkste stap is een voorbehandeling. Dit wordt vaak onderschat, maar is de meest tijdrovende fase. Lichte schadeherstel-werkzaamheden vallen hier ook onder.
De folie moet op een speciale onderlaag aangebracht worden voor het beste resultaat. Aangezien de meeste folies voor een deel transparant zijn, is de basiskleur bepalend voor het eindresultaat. Deze basiskleur kan een enkelvoudige kleur zijn, maar ook bijvoorbeeld een kleurverloop of parelmoer effect hebben. Ook speciale kameleon kleuren zijn mogelijk

Vervolgens wordt er een folie op het water gelegd, met een print. Deze folie lost op, waardoor enkel de print op het wateroppervlak blijft drijven. Dan laat men het voorwerp in het water zakken, hierdoor hecht de inkt zich aan het voorwerp.

nadat de inkt in de basiscoat is ge-etst vormt er een intensief spoel en droogproces.

Uiteindelijk krijgt het voorwerp ook nog een hoogwaardige UV-bestendige blanke finish, naar wens hoogglans of mat kan zijn. Dot zorgt voor een perfecte eindresultaat.

Is hydrodippen duurzaam?

Jazeker, het is net zo duurzaam als een hoogwaardige autolak op een moderne auto. We gebruiken enkel hoogwaardige producten en professionele gereedschappen, zoals in de automotive-schadeherstel.