STAP 1 (REINIGEN/ONTVETTEN)

Elk object moet goed te worden gereinigd en te worden ontvet.

STAP 2 (SCHUREN/EVNT. HERSTELLEN)

Alvorens kan worden overgegaan tot het aanbrengen van een primer en zal het object geschuurd of gestraald moeten worden. Geadviseerd wordt dan ook om beschadigingen goed te communiceren naar ons zodat je juiste offerte krijgt zonder verrassingen.

STAP 3 (AANBRENGEN GRONDLAAG)

Het object of objecten worden voorzien van een specifieke primer om de adhesie te optimaliseren voor een kwalitatief eindresultaat.

STAP 4 (AANBRENGEN BASISKLEUR)

Het object wordt nu gespoten in de gewenste basecoat oftewel de basiskleur. De basiskleur is hetgeen wat grotendeels de definitieve uitstraling van een gedipt object bepaald. De print wordt overgebracht en is veelal deels transparant. Wil je bijvoorbeeld een gouden carbon look, dan wordt het object in een gouden basecoat gespoten. wil je een andere kleur dan wordt die kleur je basiskleur.

STAP 5 (HYDRODIPPEN)

Voor het hydrodippen beschikken wij over een geavanceerd bassin. De folie met de gewenste print komt op het watervlak te liggen en vervolgens wordt er een zogenaamd "activator" op de folie gespoten. Deze activator transformeert de inkt op de folie van een vaste naar een vloeibare vorm. Dit is een unieke techniek en wordt onder een bepaalde hoek en snelheid uitgevoerd.

STAP 6 (AFLAKKEN 2K BLANKE LAK)

De print is ready en niet meer te verwijderen, de kwaliteit is enorm en zéér duurzaam. Om het gewenste glanzende of mat eindresultaat te krijgen, dient het object als laatste stap in een 2K lak te worden gespoten. Deze 2K lak is na 2 a 3 weken volledig uitgehard en krasvast en hittebestendig.

STAP 7 (OPLEVERING)

De dag van de aflevering is altijd een leuk moment en zorgen wij ervoor dat het object er spik en span bij staat. De glimlach op het gezicht van de klant is altijd weer leuk om te zien, daar doen we het uiteindelijk allemaal voor! Klant is koning!